Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Vezmite knižky na prázdniny

Ako zabaviť deti v druhej polovici prázdnin? Poradia vám augustové knižné novinky od Svojtky. Vezmite knižky sebou na dovolenku alebo na výlet. Rôznorodé novinky sa hodia ku všetkým prázdninovým aktivitám. Maľovanie vodou oceníte pri mori či pri bazéne, knižky so svetielkami zase vezmite do spacáku v stane.

Vyfarbujte znova a znova – vodné omaľovánky so štetcom

Voda, voda, voda! V lete sa jej deti nemôžu nabažiť. Nemusia sa v nej ale iba kúpať. Môžu sa s ňou hrať a tvoriť aj vo chvíľach, kedy je potrebné udržať ich chvíľu na deke, aby sa zahriali a modré pery zase nabrali tú správnu farbu. A keď už hovoríme o farbách, tie určite nájdete v našich nových vodných omaľovánkach Maľovanie vodou, ktoré obsahujú aj štetec. Stačí ho namočiť do obyčajnej vody, pretrieť ľahko obrázky a ilustrácie sa nádherne, sýto vyfarbia. Po chvíli, keď obrázky zaschnú a farby vyblednú, je možné vymaľovávať ich znova a znova. Taká zábava s vodou len tak neomrzí!

Krásne sýte farby deti (aj rodičia) zbožňujú. Vychutnať si ich spoločne môžete v ďalšej knižke Mláďatá. Táto knižka na princípe maľovania vodou je kvalitne spracovaná a má pevné stránky. Cenovo sa vám určite oplatí viac ako jednorazové vodné omaľovánky, a to vďaka možnosti opätovnému vymaľovávaniu. Pozrite sa napríklad na ukážku Maľovanie vodou – Príroda alebo na Dinosaurov.

Áno, kategória Maľovanie vodou má v tejto edícii už šesť prírastkov. V našich augustových novinkách sa môžete tešiť na tieto témy:

BlogNWL - bannery do textu_1

Šesťkrát 101 vecí – to už je poriadna várka na hľadanie a nalepovanie

Séria pracovných zošitov so samolepkami 101 vecí na hľadanie a nalepovanie je u našich zvedavých čitateľov mimoriadne obľúbená. Zrejme vďaka okrúhlym samolepkám, ktoré sa malým rúčkam dobre držia, jasným jednoduchým úlohám a sympatickým ilustráciám scenérií, kam sa samolepky dopĺňajú. Aj preto má táto edícia už sedem prírastkov!

Na svoje si vďaka rôznym témam prídu ako chlapci, tak aj dievčatá. Už aj trojročné deti zvládnu samolepky dolepovať samy, a vy tak vďaka týmto zošitom získate výborný spôsob, ako zabaviť deti doma aj počas letných dní, kedy počasie výletom a vonkajším aktivitám úplne nepraje.

A z akých knižiek môžete v tejto kategórii vyberať?

BlogNWL - bannery do textu (3)_1

Ideme vyškrabovať

Máme nové vyškrabávacie knižky! Farebné jednorožce a Farebné zvieratávyškrabávacie obrázky obsahujú obojstranné drevené škrabadlo a na stránkach nájdete aktivity s naznačenými obrysmi obrázkov, ktoré uľahčia tvorenie.

BlogNWL - bannery do textu (9)

Malých čiernych hobliniek, ktoré pri vyškrabávaní zo stránok odpadávajú, sa nemusíte obávať. Teraz v lete nie je nič jednoduchšie ako vziať vyškrabávacie knižky sebou na výlet. Hodia sa pri desiatovej pauze v lese alebo na lavičke v zámockom parku pri čakaní na prehliadku. Určite vás napadnú ďalšie prázdninové situácie, kedy treba deťom skrátiť pár minút. Nemusíte zháňať ani nástroj – škrabadlo je súčasťou knihy!

A čo v prípade nepriazne počasia, kedy ste zostali s vyškrabávacími knižkami doma? Vezmite si ich aspoň na záhradu alebo na terasu. Pokiaľ ani to nepôjde, odporúčame vyškrabovať nad podlahou a povrchom, ktorý sa dá ľahko zamiesť a zotrieť. A samozrejme, dieťa môžete zapojiť.

Pustite si k aktivite napríklad pesničky a pustite sa s deťmi do vyškrabovania – nechajte ich prepadnúť kúzlu tvorenia, pri ktorom sa pod dreveným hrotom objavujú farby ako kúzlom. Vyškrabovanie obrázkov je zase iným druhom manuálnej činnosti, pri ktorej deti zažijú skvelý pocit sústredenia a úplne sa ponoria do tvorenia. Nerušte ich, nechajte ich vyškrabovať, ako dlho sa vydržia na prácu sústrediť, a podporujte v nich tento druh koncentrácie.

Pre väčšie deti, školákov, ktorí sa pri vyškrabovaní chcú aj niečo o svojej obľúbenej téme dozvedieť alebo vylúštiť zložitejšie hádanky a rébusy, máme sériu Vyškrabuj a poznávaj:

BlogNWL - bannery do textu (10)

Dobrú noc – v stane alebo na prespávačke s kamarátmi

Chcete vašim drobcom pripraviť nezabudnuteľné zážitky pri jednom z prvých prázdninových spaní mimo domova? Či už v stane, v penzióne, v hoteli alebo napríklad v izbičke u príbuzných či kamarátov, čítanie na dobrú noc so svetielkami pozdvihne tento neobvyklý večer na niečo úplne výnimočné. Do batožiny na dovolenku sa vám ľahko zmestia leporelá Moja blikajúca zvuková knižka. Z tejto edície vám predstavíme rovno dve novinky: V noci a Dobrú noc, farma!

 BlogNWL - bannery do textu (11)

Leto ešte zďaleka nekončí. Užite si aj druhú polovicu prázdnin naplno, a pokiaľ vám pritom budú robiť dobrú spoločnosť knižky z nášho vydavateľstva, budeme jedine radi. Môžete sa s nimi na vašich cestách odfotiť a pochváliť sa nimi u nás na Facebooku alebo Instagrame.