Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Do Vianoc času dosť? Po ADVENTNÝCH KALENDÁROCH sa zaprášilo!

Kupujte ich, kým sú, lebo zase nebudú. A my s tým potom bohužiaľ nič nenarobíme. Teraz ale ešte máte šancu zaobstarať si adventné kalendáre, ktoré sa vlani v regáloch kníhkupectva ani neohriali, priamo pri zdroji, teda u nás. Do 31. 8. 2023 ich máme vo vydavateľstve Svojtka vo výhradnej distribúcii.

Reč je hlavne o Adventnom kalendári plnom kníh. Súbore 24 rozprávkových miniknižiek v luxusnom rozkladacom balení, pripomínajúcom domček s okienkami. Tento krásavec ozdobí každý predvianočný parapet. Rýchlosť, akou vlani zmizol z pultov, nás zaskočila, ale nadšené reakcie rodičov i malých čitateľov zároveň potešili. Až sa zdalo, že sme pomohli vzniknúť kúzelnej predvianočnej tradícii – otvoriť okienko a prečítať si spoločne každý večer pred Štedrým dňom jednu knižočku, urobiť tak z čakania na Ježiška niečo magické a neopakovateľné…

BlogNWL - bannery do textu_2Adventný nášup: ďalších 24 rozprávok v kalendári

A čo deti, ktoré chcú predvianočné čítanie zažiť aj tento rok, ale príbehy z vlaňajška majú ešte v živej pamäti? Keď sa nám naskytla možnosť vydať druhý diel Adventného kalendára (s modrou obálkou), neváhali sme ani chvíľku. Túto tradíciu jednoducho musíme podporovať. Len nech čo najviac detí zažije tú radosť, keď sa otvára okienko a vykukuje z neho nová, neprečítaná rozprávka… Aká to asi bude dnes?

Zároveň teda s dotlačou prvého Adventného kalendára (s červenou obálkou) vychádza úplne nový druhý diel. Nájdete v ňom 24 ďalších, neopozeraných príbehov, rozprávok a básničiek, ktoré sa skvele hodia do predvianočnej doby. A nie je to žiadna druhá liga! Medzi knižočkami sú okrem iného:

  • Krásku a zviera,
  • Kocúra v čižmách,
  • Šípkovú Ruženku.

Kedy presne na vás tieto právom nestarnúce klasiky vykuknú z okienka? Koľkého decembra? Inu, nechajte sa prekvapiť. V tom tkvie kúzlo adventných kalendárov!

Pokiaľ už máte doma prvý Adventný kalendár plný kníh, určite si radi doplníte zbierku o ďalších 24 miniknižiek. Sami viete najlepšie, že ide o vkusný a kvalitný produkt. Darček, ktorý 100% plní očakávania a vnáša do detských očí úžas po mnoho večerov pred Vianocami. Zároveň druhý diel funguje úplne samostatne, rovnako dobre ako prvý. Je teda jedno, s ktorým na tohtoročné Vianoce začnete. Do 31. 8. 2023 kúpite oba na Svojtka.sk o 10 % lacnejšie, než je bežná maloobchodná cena.

NAVIAC: U NÁS MÁTE ISTOTU, ŽE SA NA VÁS DOSTANE! 

BlogNWL - bannery do textu (1)Deti milujú: tešiť sa na Vianoce a rozprávať sa o nich

Treťou veľkou predvianočnou knihou, ktorú do konca augusta zaobstaráte iba v našom e-shope, je novinka 24 dní do Vianoc. Veľká rozkladacia panoramatická kniha o tuzemských vianočných tradíciách. Na nádherne ilustrovaných scenériách, ktoré môžu rovnako dobre slúžiť ako dekorácia, si prečítate 24 textov o tradíciách, zvyklostiach a javoch, ktoré sprevádzajú vianočné sviatky v našich krajinách. Dozviete sa:

  • odkedy sa pečie vianočka,
  • aké rastliny zdobia v období Vianoc naše domovy,
  • prečo chodí Mikuláš.

Každý deň v období adventu si tak môžete spolu s deťmi zvedomovať, prečo okolo Vianoc robíme to, čo robíme: že za každým zvykom stojí jeho dôvod a história.

SKRÁŤTE SI ČAKANIE A TEŠENIE SA NA ŠTEDRÝ DEŇ TÝM, ŽE SI O VIANOCIACH POČÍTATE A NIEČO ZAUJÍMAVÉHO SA DOZVIETE.

Aby sa do Vianoc dostalo na všetkých…

Vieme, ako to môže pôsobiť – že sme ešte dotieravejší ako tí neodbytní obchodníci, čo s vianočnými akciami otravujú od septembra, pretože my začíname dokonca už v auguste… Ale tak to nie je. Vlani nás potešil veľký záujem o naše adventné knihy a mrzelo nás, že sa na vás na všetkých nedostalo. Veríme, že všetky tri adventné kalendáre sú naozaj kvalitné a rozhodne vaše Vianoce obohatia o krásne čitateľské zážitky. Preto vychádzame v ústrety vášmu dopytu a do 31. 8. 2023 zaobstaráte v e-shope Svotka.sk tieto tri knižky so zľavou 10 % z bežnej maloobchodnej ceny. A navyše – nikde inde ako u nás ich do konca augusta nedostanete.

VYUŽITE JEDINEČNÚ PONUKU A NAKUPUJTE DO 31. AUGUSTA KNIŽNÉ ADVENTNÉ KALENDÁRE PLNÉ PRÍBEHOV A ROZPRÁVOK IBA NA SVOJTKA.SK.