Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Odfúknite prázdniny, privítajte knižné babie leto

Knižné novinky od Svojtky sa vďaka jedinečným fúkacím knižkám so svetielkami ešte tak napoly vznášajú v ľahko prázdninovej atmosfére a nálade, ale zároveň už vítajú prvé školské dni so samolepkovými atlasmi sveta a dinosaurami.

Začneme na ľahšiu nôtu – leporelá so svetielkami Fúkni a rozsvieť sú knižky naozaj čisto pre radosť a potešenie. Také hravé prevedenie sa len tak nevidí. Otáčajte stránky s pôvabnými ilustráciami, čítajte si krátke, milé príbehy a pritom ľahučko zafúkajte na snímač – svetielka na stránkach sa rozsvietia a rozžiaria celú scénu. V edícii Fúkni a rozsvieť vychádzajú TRI NOVINKY:

  • Dnes oslavujeme narodeniny! Medvedík má tri roky a zvieratká z lesa mu prichádzajú blahoželať.
  • Mám ťa veľmi rád! Zvieracie rodinky spolu trávia čas a dokazujú si, ako veľmi im na sebe záleží.
  • Sladké sny! Víla musí večer obletieť všetkých obyvateľov lesa a priniesť im pekný sen.

BlogNWL - bannery do textu

Čo to žiari na oblohe?

Úžasnou, výnimočnou knihou, ktorá síce sama nesvieti, ale úplne spoľahlivo vás naučí poznávať, čo všetko v noci žiari na nebi, je Žiara - Detský sprievodca nočnou oblohou. Hviezdy, planéty, vesmírne telesá. To všetko TAM HORE niekde je. Naučte sa ich poznávať, pozorovať a objavte o nich zaujímavé informácie z histórie i mytológie.

V knihe Žiara spoznáte mesačné fázy alebo ovládnete orientáciu podľa Polárky. Zistíte, že stačí vyjsť na záhradu alebo otvoriť okno do noci a vesmírna výprava môže začať. Na ňu vás zanesie práve kniha Žiara, ktorá vám ukáže, ako sme my, ľudia, odnepamäti prepojení so súhvezdiami nad našimi hlavami.

BlogNWL - bannery do textu (2)

Zvukov nie je nikdy dosť

Chrobáčiky, ktorí sa tento september ešte do školy nechystajú (nanajvýš do škôlky, ale možno ani tam nie), sa parádne zabavia s NOVÝMI zvukovými knihami. Sú veľké, plné obrázkov a hlavne zvukov. Dajú im prednosť tí rodičia, ktorí svoje milé deti radšej zoznamujú s realistickými fotografiami zvierat alebo vecí okolo nás, než so zjednodušujúcimi ilustráciami.

Séria Moja veľká kniha ZVUKY sa už rozrástla na ŠTYRI KÚSKY. Iste si medzi nimi nájdete tému, ktorá je u vás najobľúbenejšia. Ak už nejaké z nich máte, čo si tak skompletizovať zbierku? :-)

BlogNWL - bannery do textu (3)

VAROVANIE: Dinosaury ako živí!

V septembri sú v hlavnej úlohe školáci. A knižky od Svojtky vždy razili prístup, že učenie musí byť predovšetkým hravé a zábavné. Bez výhrad to platí o knihe Naj… DINOSAURI v pohybe z edície naozaj veľkých kníh s ručne vyrobenými interaktívnymi prvkami – najrôznejšími pohyblivými časťami, kolieskami, okienkami a záložkami, ktoré v ilustráciách odhaľujú nečakané vrstvy a ďalšie zaujímavosti.

Nadšenci do dinosaurov sa stretnú s pravekými suchozemskými obrami, vládcami nebies i morí, zoznámia sa s neobvyklými dinosaurími „čudákmi“ a preskúmajú možnosti, ktoré mohli viesť k zániku týchto kedysi mocných tvorov. Po roztvorení dvojstránky sa na vlastné oči presvedčíte, že takýmto spôsobom ste si o dinosauroch ešte nikdy nepočítali. Čaká vás množstvo priestorových pop-up ilustrácií a častí obrázkov, ktoré je možné rozhýbať. Tak pozor, nech vás tí dinosaury nepokúšajú, sú ako živí!

Samolepkové atlasy – učenie, ktoré nie je mučenie

Dolepovanie samolepiek nie je len aktivita pre predškolákov, pri ktorých sa zameriava na rozvoj jemnej motoriky a koordinácie oka a ruky. Aj staršie deti si môžu samolepky užiť, a navyše sa pri ich lepení niečo nové dozvedieť. Samolepkové knihy pre školákov UŽ MÁME TRI. Úspešný a dotlačovaný titul Vlajky celého sveta doplnili DVA NOVÉ samolepkové atlasy:

BlogNWL - bannery do textu45

Školáci, naštartujte sa po prázdninách s knihami v akcii

Preskúmajte v septembri dôkladne v našom e-shope kategóriu Príprava do škôlky a do školy. Nájdete v nej knihy už od 1,90 €! Najmä vašej pozornosti odporúčame knižky z kategórie Hádanky a cvičenia, ktoré najlepšie naštartujú mozog malého školáka po prázdninách. Aj tam sa to akčnými titulmi a zľavami na knihy len tak hemží.

 BlogNWL - bannery do textu (6)