Pri objednávke nad 29 Eur získate darček ZADARMO!

Májové novinky majú ZVUK a švih!

Čo nové si vo vydavateľstve Svojtka vyberiete v máji? Privítajte s nami mesiac plný inšpiratívneho detského čítania s výberom knižných noviniek od Svojtky.

Tento mesiac vám prinášame výber hlavne zvukových a interaktívnych kníh pre malé aj väčšie deti. Ani na dospelákov sme nezabudli! Od dobrodružstva vo svete zvierat až po magické cesty po Európe – máme niečo pre každého, kto miluje čítanie a objavovanie nových svetov na stránkach kníh.

Zvieratká, počúvajte!

Predstavujeme veselé zvukové leporelá, ktoré vás s vašimi malými milovníkmi zvierat vezmú na dobrodružnú cestu plnú objavov! Každá knižka z nového radu Počúvaj vám ponúka možnosť nielen vypočuť si zvuky obľúbených zvieratiek, ale tiež si ich môžete pohladiť a preskúmať prstíkmi rôzne materiály obsiahnuté v knihe. Či už budete sledovať zvedavé kuriatko pri hľadaní mamičky alebo sa pripojíte k šteniatku na prieskume farmy, každá stránka vám prinesie kúzelné momenty čítania s deťmi.

Knižky nápadito kombinujú ilustrácie s fotografiami reálnych zvierat. Deti spoznajú, ako vyzerajú zvieratá v skutočnosti. A tiež aké vydávajú zvuky. Objavte, ako znie zajačik alebo akú hladkú má srsť! Leporelá rozvíjajú viac zmyslov a sú skvelým spoločníkom pre deti, ktoré sa rady učia hrou a zmyslovým objavovaním. Nechajte deti, aby sa ponorili do sveta zvukov a dotykov s našimi novými zvukovými leporelami z radu Počúvaj.

Bannery do článku + NWL

Moje blikajúce zvukové knižky

Pripravte sa na kúzelné večerné čítanie s novými veršovanými leporelami so svetielkami a zvukmi, ktoré oživia rozprávkové chvíľky pred spaním. Novinkou je Moja blikajúca zvuková knižka V lese, v ktorej objavíte nočný život v tajuplnej prírode, kde nad zaspávajúcimi zvieratkami žiaria hviezdičky. Táto kniha vás prevedie lesom za svitu mesiaca a spoločne s vtáčikom poprajete dobrú noc všetkým kamarátom. Svetielka a zvuky pridávajú čítaniu kúzlo, zatiaľ čo milé upokojujúce verše vás vedú do ríše snov.

Druhou knihou z rovnakého radu je Moja blikajúca zvuková knižka Pri mori. Vydajte sa na pláž a zažite letné dobrodružstvo s veršovaným leporelom, ktoré ožíva vďaka zvukom a blikajúcim svetielkam. Vypočujte si šum mora a ruchy prístavu, zatiaľ čo s deťmi preskúmate delfíny, medúzy a všelijaké rybky. Večerná pieseň námorníkov a svetlo majáka pridajú na atmosfére, až sa spolu s tuleňmi budete ukladať k odpočinku pod hviezdami.

Všetky tituly z radu Moja blikajúca zvuková knižka sú perfektné pre rozvoj zmyslov a fantázie vašich detí, ponúkajú nielen zábavné čítanie, ale aj upokojujúci rituál pred zaspaním. Prezrite si ďalšie novinky z tohto radu, ktoré už nie sú vo veršoch, ale ponúkajú deťom krátke zaujímavé príbehy z rôznych prostredí: Na stavbe, Na statku, V meste, V akcii (Záchranári).

Preskúmajte ďalšie knihy z tohto radu:

Bannery do článku + NWL (3)

Zvuky noci: pre deti fascinujúce

Objavujte s deťmi kúzlo nočného sveta cez stránky jedinečnej knihy Zvuky noci! Keď svet okolo zaspáva, nočný život sa ešte len prebúdza. Ponorte sa do tajomných zvukov, ktoré rozvíjajú predstavivosť a zvedavosť. Od polnočného bimbania hodín cez jemné bubnovanie dažďa na okno až po spev vtákov vítajúcich nový deň – každá strana je plná pestrofarebných ilustrácií a zvukov, ktoré tých najmenších čitateľov a poslucháčov zaujmú.

Kniha Zvuky noci je nielen vizuálnou a sluchovou lahôdkou, ale aj skvelým spôsobom, ako učiť deti vnímať a rozlišovať zvuky okolitého sveta. Stačí stláčať tlačidlá a nechať sa viesť zvukmi, ktoré sprevádzajú bežné aj mimoriadne chvíle jedného mestečka ponoreného do noci. Toto leporelo so zvukovými tlačidlami je ideálne na spoločné čítanie pri zaspávaní alebo ako inšpirácia pre hravé spoznávanie sveta s deťmi.

Bannery do článku + NWL (2)

Planéta Zem – zvuková kniha

Vydajte sa na nezabudnuteľnú expedíciu cez stránky náučnej zvukovej knihy Planéta Zem, ktorá je určená pre zvedavých školákov. So 150 zvukmi a interaktívnymi aktivitami na každej dvojstrane ponúka deťom možnosť preskúmať rôzne kúty našej planéty. Počúvajte hlasné ruchy pralesa, šumenie oceánu alebo volanie divokej zveri a zároveň sa učte zaujímavosti o planéte Zem, jej obyvateľoch a prostrediach na všetkých svetadieloch.

Každá dvojstránka je novou príležitosťou na hru a učenie, čo z tejto knihy robí skvelú voľbu pre deti, ktoré majú záujem o zemepis, prírodu a chcú rozvíjať svoje znalosti a zmysly. Úplne perfektná knižná voľba pre interaktívne učenie a objavovanie zázrakov našej planéty!

Bannery do článku + NWL (4)

Poklady Európy

Spoznajte najúžasnejšie mestá a získajte zážitky na celý život. Nadchnite sa pre kúzlo Európy prostredníctvom exkluzívnej publikácie Úchvatné európske mestá od Lonely Planet, ktorá je určená nielen cestovateľom, ale aj rojkom. Kniha je plná inšpirácií a praktických rád, ako si vychutnať život v európskych mestách ako miestni.

Zoznámi vás so 40 najúchvatnejšími mestami, od moderného Tbilisi po romantický Reykjavík, a ponúkne vám návrhy tematických výletov aj tipy na poklady skryté pred zrakmi davov turistov. Pri prezeraní stránok plných veľkoformátových fotografií a autentických zážitkov budete mať pocit, akoby ste boli priamo na mieste. Tento sprievodca je ideálnym spoločníkom pre plánovanie ciest, ponúka zasvätené informácie o ubytovaní, odporúčania na spôsoby cestovania a prehľadné rady, ako si užiť mesto plnými dúškami.

Nezáleží, či sa chystáte na víkendový výlet za nákupmi alebo cestu po historických pamiatkach - v knihe Úchvatné európske mestá nájdete všetko potrebné pre váš nezabudnuteľný zážitok.

Bannery do článku + NWL (1)

Májové knižné novinky, to je radosť a inšpirácia

Dúfame, že vám naše májové knižné novinky prinesú radosť a inšpiráciu. Pokiaľ hľadáte dokonalý darček pre svoje deti, nové knihy od Svojtky sú tu, aby vám a vašim blízkym spríjemnili jarné dni. Nezabudnite, že aj vy dospeláci si zaslúžite odmenu, tak prečo si nevybrať niečo aj pre seba z našej kategórie kníh pre veľkých? 

Alebo si vyberte z kategórie 2+1 zadarmo!

Len do nedele! Prajeme vám krásne májové čítanie!

 Bannery do článku + NWL_1