Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Zvukové novinky a odtláčanie s témami, ktoré deti milujú

Predstavenie júlových knižných noviniek od vydavateľstva Svojtka začneme plejádou zvukoviek – je to totiž úplná hitparáda! A aké počiny sa umiestnili na prvých priečkach?

Rozhodne Hlučná farma a Hlučná divočina. Tieto dve zvukové knižky vynikajú originálnymi živými ilustráciami. Vaše deti z nich nebudú môcť spustiť oči. Na každej stránke sa toho odohráva toľko…

Na farme deti prežijú celý deň, od ranného prebudenia kohútikom až do večera, kedy zo svojich skrýš vyliezajú nočné tvory, aby si zohnali niečo na jedenie. Deti si pritom budú môcť vypočuť desať rôznych zvukov a na obrázkoch hľadať tvory, ktorí ich vydávajú. Hlučná divočina oproti tomu predstaví rôzne prostredia. Preskúmajte s deťmi zvuky džungle, oceánu, savany aj polárnych oblastí. Cesta za zvieratami okolo sveta na vlne zvukov začína!

BlogNWL - bannery do textu (14)

Počúvajte a hľadajte zvieratá aj dopravné prostriedky

Trochu menší formát majú zvukovky, ktoré sú taktiež určené menším deťom. Nejde v nich ani tak o spoznávanie nových vecí, ako skôr o hľadaní toho, čo deti dobre poznajú a majú tááák rady. Vypočuj si zvuk – rozlož obrázok – a nájdi toho, kto ho vydáva. Je to taká jednoduchá, výborná aktivita! Drobci si pri nej upevnia slovnú zásobu a zabavia sa. Tieto zvukové leporelá sa volajú Pozeraj sa a počúvaj, jedno sa zameriava na Zvieratá, druhé na Vozidlá. Klasické témy, ktoré deti nikdy neomrzia.

A do tretice zvukovky. Nová séria, ktorá je na pomedzí dvoch vyššie spomínaných. Prináša nielen množstvo zaujímavých poznatkov zo sveta zvierat, ale aj zaujímavých aktivít na hľadanie tvorov schovaných vo veľkých obrázkových scenériách. Vo zvukových knihách Počúvaj a hľadaj si deti precvičia aj počítanie. Nájdu v lese tri líšky a na horách dva orly? Takéto a podobné úlohy poskytuje knižka Počúvaj a hľadaj Zvieratá. V každom prostredí čaká aj jedna zvuková hádanka: Aké zviera vydáva tento zvuk?

V poslednej zvukovke z júlových noviniek, Počúvaj a hľadaj Na farme, zažijú malí čitatelia-poslucháči plnohodnotné vidiecke dobrodružstvo v stodole, medzi hydinou na dvore aj s králikmi v záhonoch. Skrátka farma, ako má byť - plná najrôznejších zvieracích obyvateľov a ich zvukov.

BlogNWL - bannery do textu (15)

Odtlačujem, odtlačuješ, odtláčame NIELEN prstíky!

Zvukové knižky deti určite zabavia, ale priznajme si to, niekedy nám zo všetkého toho zvieracieho škrehotania a húkania záchranárov trochu drnčia hlava a ako rodičia túžime skôr po pokoji. Našťastie sú ďalšie knižné novinky, vychádzajúce v júli v nakladateľstve Svojtka, o poznanie tichšie. Ide totiž o kreatívne ručné tituly zamerané na odtláčanie prstíkov a podobné aktivity.

BlogNWL - bannery do textu (10)

Prvá je Kráľovstvo zvierat, originálna kniha obsahujúca paletu s farebnými atramentmi. Nájdete v nej aj vytlačovacie šablóny a viac ako stovku samolepiek, aby bolo detské tvorenie ešte pestrejšie. Tipy na odtláčanie (nielen) prstíkov na začiatku poradia, ako sa kreatívne „vyblázniť“, a jednotlivé stránky s úlohami na splnenie vaše deti vykonajú celým kráľovstvom zvierat, ktoré je potrebné farebne dozdobiť. Deti zapoja nielen končeky prstov, ale aj celé dlane! Iste, budete ich potom musieť dôkladne umyť, ale za tie chvíle tvorivej zábavy, detskej radosti A TICHA to rozhodne stojí

BlogNWL - bannery do textu (11)

Otlač prstíky s titulom V AKCII od pondelka 3. júla

Predstavenie júlových noviniek od Svojtky zakončíme tromi prírastkami v obľúbenej edícii Odtlač prstíky. Tieto odtlačkové aktivity sa v poslednom roku stali u našich malých čitateľov ohromne populárne a u ich rodičov samozrejme tiež. A tak vás určite poteší, že ďalšie tituly pribúdajú... A čo je v tejto kategórii nové?

BlogNWL - bannery do textu (9)

Vidíte sami, že obľúbené témy sa nám prelínajú od zvukových knižiek až po tie výtvarné. Niet sa čomu diviť, pretože farma, dopravné prostriedky a zvieratá z celého sveta u detí víťazia na celej čiare. Stavte aj vy na istotu a vďaka knihám plných úloh, z ktorých každá vychádza spolu so sadou deviatich vankúšikov s farbami, ponúknite deťom fúru zábavy a tvorivého vyžitia.

Aby vám neutiekli žiadne novinky…

Ukázali sme vám nové knižky od Svojtky: dve veľké kategórie – zvukové knižky a odtláčanie prstíkov – plné nových prírastkov. V júli toho ale v našom vydavateľstve vychádza oveľa viac. Preskúmajte e-shop Svojtka.sk, kategóriu Novinky, alebo nás začnite sledovať na jednej zo sociálnych sietí, napríklad na Facebooku alebo Instagrame, nech vám nič nové neunikne.