Predstavujeme novembrové knižné novinky

November. Mesiac plný listov. Zalistujte aj našimi novinkami. Sú pestré a je ich plno - ako novembrového lístia!

Dve novinky z kategórie knižky s puzzle - Už chodím na nočník a Mamičky a mláďatká - obsahujú ľahké skladačky, pri ktorých sa nedá urobiť chyba. Každý dielik sa dá spojiť s každým a môžu vytvoriť dlhý rad. Sú vhodné pre deti, ktoré sa princíp puzzle ešte len učia.

Blog banner puzzle

Chodenie na nočník, to je veľká téma. Je dôležité, aby toto učenie prebiehalo nenásilne. Aj v tom môže pomôcť práve Už chodím na nočník. Motivujte dieťatko pri chodení na nočník touto knihou. Veríme, že sa zaradí medzi ďalšie obľúbené „nočníkovky“ ako Na čo je nočník? alebo Malý nočník, malé hovienka.

K Rozpohybovaným knihám pridávame dva tituly. Les vás zavedie do kráľovstva prírody, kde spoznáte stromy, huby, lesné plody a množstvo tvorov, ktoré sú v lese doma. V záhrade budete sledovať hmyzích obyvateľov záhrady, rovnako ako vtáky, jašterice aj zvieratá, ktoré milujú vodu. Pohyblivé prvky tohto radu prebúdzajú v deťoch zvedavosť a túžbu čítať ďalej.

Blog - okienkovky

Do lesa vás zavedie aj Precházka lesom – nasleduj cestu. Vedľa odklápacích okienok obsahuje cestičky pre prsty, ktoré môžu deti nasledovať a precvičovať jemnú motoriku. Aj Prechádzka pod zemou ich zavedie na neobvyklé miesta. Mravenisko aj jazvečí brloh už čakajú na objavenie...

 Blog - do textu

Čítanie do postieľky? A čo tak Dobrú noc, medvedík! a Dobrú noc, levíča knihy s kúzelnou baterkou? Baterku stačí vsunúť medzi stránky a objavíte tvory ukryté v tme. Medvedík a levíček chcú dať dobrú noc svojim kamarátom. Pomôžete im ich nájsť? Prečítajte si verše a zapojte do hry kúzelnú baterku, ktorá je súčasťou knihy. Jedná sa o kartónovú pomôcku v tvare svietidla. Jej princíp a použitie je tak jednoduché, až sa chce povedať – kúzlo!

Blog - kuzelna baterka

 Aktivít so samolepkami nie je nikdy dosť. Práve vydávame tri nové so vskutku neobyčajnými samolepkami. Trojrozmerné samolepky Náklaďáky prinášajú nablýskaný svet motorov a rýchlych kolies. Ani dievčatá neprídu skrátka. Izbičky si môžu skrášliť pomocou dvoch zošitov Samolepky na okno: Dúha a Jednorožce. Zábavu rozširujú vytlačovacie časti z tvrdého papiera na konci zošita. Napríklad maňušky a karnevalová maska.

Blog - samolepky

Viac ako 500 samolepiek ponúka poriadnu kopu zábavy. V tejto knižke Veľká kniha samolepiek a aktivít si s vytlačovacími obrázkami môžete postaviť celú farmu.

 Samolepky

Hrám sa, učím sa. To je názov série 4 pracovných zošitov za skvelú cenu, rozdelených podľa veku: 3+, 4+, 5+, 6+. Zošity majú jednotnú grafickú úpravu, ale stúpajúcou náročnosťou úloh sa zásadne líšia. Tvoria premyslený, vzájomne prepojený systém. Zatiaľ čo tituly pre mladších obsahujú ešte aktivity na vyfarbovanie, knižky pre predškolákov už pracujú s písmenami, číslami a úlohami na logické myslenie. Je preto dôležité ponúkať ich deťom postupne, adekvátne veku. Výhodou série Hrám sa, učím sa sú pri okraji perforované stránky, vďaka ktorým sa dajú listy vybrať a vyplniť aj mimo zošit.

 Pracovne zosityNapíšte do nášho vyhľadávania „101“ a otvorí sa pred vami svet plný príbehov. Ide o 4 veľké knihy a každá prináša zbierku 101 rozprávok z celého sveta. Dotlačujeme úspešných 101 rozprávok pred spaním a 101 príbehov a bájok pre deti. Tento formát je medzi čitateľmi obľúbený, a preto pridávame 101 klasických rozprávok a 101 príbehov zo začarovaného lesa.

Tešte sa na morskú pannu, snehovú kráľovnú aj bájky plné zvieratiek. Za dobrodružstvom vás vezmú Peter Pan aj Sindibád. V začarovanom lese stretnete Janka s Marienkou aj dlhovlasú Lociku. Zbierky plné kúziel sa skvele hodia na jesenné večery.

 101 rozpravky

Osvedčené série obohatené o nové prírastky aj knižky úplne nové ako pre batoľatá, tak pre školákov. To sú novembrové novinky. Neváhajte prepátrať náš e-shop, kde ich objavíte oveľa viac.