Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Pôjde Červená čiapočka bagrom, alebo odfrčí raketou? Nové knihy v máji majú jasno!

Listujeme knižnými novinkami vydavateľstva Svojtka & Co., ktoré na náš e-shop zavítajú v mesiaci máj. Čo sa na ich stránkach odohráva? V pohyblivých leporelách znovu otvára brány akčné mesto LEGO CITY… Červená čiapočka sa opäť vydáva na cestu k babičke a v košíčku si tentokrát nesie HMATOVÉ PRVKY.

Na farmu a do vesmíru v leporelách LEGO CITY!

Zbystrite, fanúšikovia a milovníci lega, tieto knižky sú pre vás povinnosťou! Legendárne, akciou nabité mesto LEGO CITY spolu so všetkými svojimi hrdinami ožíva v leporelách s pohyblivými prvkami. Tlač, ťahaj, posúvaj - to je heslo, ktorým sa stačí riadiť pri čítaní týchto knižiek, a o zábavu je postarané. Pevné a spoľahlivé pohyblivé prvky zaručujú, že dieťa nestráca pri čítaní pozornosť.

Dve knižné novinky z radu LEGO CITY vás prenesú na Farmu, kde panáčikovia z lega potrebujú vašu pomoc, inak nestihnú zožať a zaobstarať všetky zvieratá; a tiež na Vesmírnu stanicu, kde astronauti plnia svoje dôležité úlohy. Nie je to však prvýkrát, čo sa s obyvateľmi LEGO CITY v rámci rozpohybovaných knižiek pre deti stretávame. Pokiaľ vám Farma a Vesmírnu stanica nestačia, zavítajte do ďalších častí tohto mesta z kociek!

Kam všade už nás hrdinovia z LEGO CITY vzali?

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (19)

Najobľúbenejšia ROZPRÁVKA: siahnite si do nej v knižke!

Deti milujú leporelá s hmatovými prvkami, ktoré na svojich stránkach obsahujú najrôznejšie materiály, ktoré je možné si ohmatať, ako je to napríklad v edícii Spoznávaj dotykom. Práve tej sa svojim spracovaním najviac podobá novinka Červená čiapočka - Siahni si do rozprávky. Zviažte vlka naozajstným povrazom alebo ho prikryte čipkovanou perinkou! Pri čítaní tejto Červenej čiapočky si deti budú rozvíjať hmat. 

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (24)

Príbeh o Čiapočke nie je potrebné dlho predstavovať. Jedná sa dlhodobo o najobľúbenejšiu rozprávku medzi detskými čitateľmi. Tiež sa u vás rozprávanie rozprávok bez tohto dievčatka v Červenom čepčeku nezaobíde? Pozrite sa na ďalšie varianty nesmrteľného príbehu, ktoré sme vydali v posledných mesiacoch.

Čo tak Čiapočka ako POP-UP pre najmladších čitateľov?

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (22)

Medzi strojmi silák nad silákmi - BAGER! Zistite, ako funguje!

Ďalšie stálice detských sŕdc – bagre a traktory. Tieto silné stroje neprestávajú deti fascinovať. V novom leporele Bager - Ako to funguje sa deti môžu pozrieť priamo do útrob bagru, zistiť všetko o jeho funkciách a častiach, z ktorých sa skladá. Kniha dômyselne poodkrýva rôzne „vrstvy“ mechanizmu bagru, a tak majú malí čitatelia stále predstavu o celku, zatiaľ čo bager preskúmavajú viac a viac do hĺbky.

Ako FUNGUJE TRAKTOR? To už vieme tiež!

Bager - Ako to funguje nadväzuje na úspešnú knižku o traktore z rovnakej série. Tá je založená na rovnakom princípe postupného odhaľovania častí traktora a zisťovania, v čom všetkom je nám ľuďom traktor užitočný. Zistite spolu s vašimi malými bagristami a traktoristami, ako fungujú nimi milované silné stroje!

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (23)