Dotlačili sme obľúbené série a máme aj nové prírastky!

Aké knižné novinky sme pre vás pripravili v marci? Popri veľkých zvukových leporelách je to hlavne rozšírenie dvoch obľúbených sérií: Veľký pokrok a Veľké samolepky pre malé ruky. Do každej pribudlo niekoľko nových kúskov a zároveň sme dotlačili tituly z týchto radov, ktoré už boli vypredané.

Prezrite si nové knihy na marec 2023 od vydavateľstva Svojtka a vyberte si v našom e-shope leporelá a pracovné zošity pre rozvoj vášho dieťaťa.

Malé ruky, veľké samolepky. Ako to ide dohromady? Parádne!

Premýšľate, ktoré samolepkové pracovné zošity by mohli byť ideálne pre deti, čo so samolepkami ešte len začínajú? Tu ich máme! Veľké samolepky pre malé ruky - názov tejto série hovorí sám za seba, no nie? :) Každý taký samolepkový zošit pre najmenších je doplnený zábavnými aktivitami a vytlačovacími obrázkami.

  • Na farme si deti postavia z vytlačovacích dielov celú stodolu aj s jej obyvateľmi.
  • Zvieratá v sebe skrývajú originálne šablóny a papierové origami.
  • S Divokými zvieratami si zahráte divoké pexeso :)
  • A v Princezninom paláci si môžete postaviť celý zámok aj s účastníkmi plesu.

Hlavne ale na vaše deti čaká množstvo úloh – vyfarbovanie, spájanie, bludisko a dolepovanie veľkých samolepiek. Prečo veľkých? Pretože sú potom ľahko uchopiteľné a umiestniteľné, a to aj pre naozaj malé rúčky.

V týchto dňoch sme dotlačili aj obľúbených Priateľov z lesa. Pozrite sa na všetky zošity z tohto populárneho radu samolepiek a vyberte si tému, ktorá vašim deťom najviac sadne. Už ich je deväť!

 Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (3)_2

Obrovské knihy plné zvierat a ich zvukov

Veľká, veľká, VEĽKÁ! Také sú dve nové zvukové leporelá s 18 zvukovými tlačidlami! Úžasná príroda i Mláďatá z farmy obsahujú obe bezmála dvadsiatku zvukov zvierat alebo prírody. A v Mláďatách z farmy dokonca aj jedného traktora. :)

Pevné stránky veľkého formátu sa budú malým deťom ľahko otáčať. Nájdu na nich citoslovce všetkých zobrazených zvierat, ktoré si môžu vypočuť ako zvuky po stlačení tlačidla vo zvukovom module na boku.

Súčasťou kníh sú bohaté, celostránkové ilustrácie. POZOR: Obrázky v týchto zvukových knižkách sú až nebezpečne roztomilé :) Dýchajú takým zvláštnym kúzlom, ktoré vás prenesie do detstva, a skvele sa dopĺňajú s veršami na stránkach. 

Žriebätko veselo ERDŽÍ! Prasiatko s kozliatkom hrá sa.

Jedno KROCHKÁ, druhé MÉKA, veselo im bude zasa.

Schovávačka, to je super! Kde morčiatko asi bude?

Nie je ťažké uhádnuť to. Hneď za stromom - tam si HUDRE!

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (15)

Veľké pokroky – míľniky v životoch detí

Hovorili sme to už raz a povieme to zase... Vaše deti sú šikulkovia - zvládli už 12 Veľkých pokrokov! Séria leporel s pohyblivými prvkami Veľký pokrok, ktoré okrem jednoduchého príbehu pre deti obsahujú aj rady odborníkov určené rodičom, má ďalšie nové prírastky. Sú to Umývame si ruky, Viem sa obliekať a Už žiadne záchvaty zlosti. Dopĺňajú doteraz vydané témy, ako napríklad Čistíme si zuby alebo Pôjdem k lekárovi.

O tom, že rad Veľký pokrok je u rodičov i detí obľúbený, svedčí aj záujem o dotlačovanie vydaných titulov.

Veľké pokroky sa zameriavajú na dôležité míľniky v životoch detí. Všetky leporelá majú jednotnú grafickú úpravu. A sú skutočne užitočné! Keď si s deťmi čítate o témach, ktoré ich možno trošičku trápia, posilňujete tak ich sebadôveru: „Neboj sa, chrústik môj, ak to zvládnu aj tvoji malí kamaráti v knižke, zvládneš to tiež!“

Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby pomohli vášmu dieťaťu zvládnuť výzvy v jeho živote zábavnou a pútavou formou. Či už ide o učenie na nočník, nástup do škôlky alebo zvládanie hnevu, pre každú situáciu sa nájde vhodné leporelo Veľký pokrok. Aj vy, rodičia, získate v týchto knižkách rady a podporu. Pretože vieme, že určité obdobia a fázy vo vývoji dieťaťa sú náročné pre všetkých.

Pomôžte vďaka týmto leporelám (ale aj ostatným knihám vydavateľstva Svojtka) svojmu dieťaťu zvládnuť v živote niekoľko veľkých pokrokov – pútavé príbehy a farebné ilustrácie si zamilujú a vy budete s láskou sledovať, ako rastú a učia sa.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (14)_1