Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Zlý vlk BLÁZNI: „Augustové novinky, tie ja žeriem!“

HAÚÚÚ! Som tu ja, váš starý známy – veľký zlý vlk! Poďte sa so mnou trochu poblázniť, prehrýzť sa knižnými novinkami a užiť si kopec srandy. Mám tu knižky pre všetky detičky, pre kozliatka, pre prasiatka, pre Karkulky aj ich babičky… A už sa teším, až si na nich pochutnám. Na tých knižkách, samozrejme ;)

MLASK! Úplne najskôr by ste mali vedieť, že je tu nová knižka o mne, o vlkovi! A že som sa do toho tentoraz poriadne oprel. Čo blázniš, vlk? je totiž 100% POP-UP - veľké, priestorové leporelo. Hneď na začiatku si v ňom pochutnám na tučnučkej sliepočke, ale potom ma začne hnevať jedno malé, protivné pierko. Pomôžte mi sa ho zbaviť, vyplaziť jazyk, roztvoriť papuľu, povyskočiť… Hneď, nemôžem tým stráviť celý deň, musím ešte schrústať fúru Karkuliek!

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (16)

Karkulky, kam sa pozrieš

CVAK! Keď už o nich hovoríme, v tom mojom rozprávkovom lese sa to neposlušnými dievčatkami v červenom čepčeku len tak hemží, napríklad:

Vlčí liek na plné brucho a zlú náladu

UFF! Je čas dať si trošku diétu. Mäso nechcem pár dní ani vidieť. Bola by nejaká zeleninka? Alebo ovocie? Ňuch, ňuch, vyňuchal som čerstvé ovocie! Snáď sa prckovia, pre ktorých je toto nové leporelo určené, nebudú hnevať, že im ho zblajznem. Vylúpnem si hrušku, jahôdky, všetko to pospájam… Jojo, keď má jeden pazúry ako ja, to sa tá jemná motorika precvičuje raz dva.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (17)

JUCH! A tou zdravou stravou, cítim sa fakt hravo! Poďte sa hrať so mnou. Vy, deti, aj vy, rodičia – najlepšie nám to pôjde, keď v tom budeme všetci spoločne. Vo vtipných knižkách so mnou ako prstovou maňuškou mi Kto vyľaká veľkého zlého vlka?. A čo je najlepší liek? Predsa Božteky pre veľkého zlého vlka!

Umyť sa a spať, vĺčatá!

GRRR! Dosť bolo hrania. Aj veľký zlý vlk sa rád priučí niečomu novému. Táto téma ma náhodou veľmi zaujíma. Je to totiž voda. Voda je život a bez vody by neboli ani detičky, ani sladučké kozliatka. Koniec koncov ani vlci. Knižka Naj… VODA v pohybe mi o vode vysvetlí úplne všetko – od kvapôčky dažďa až po oceán. Medzi všetkými tými okienkami, posuvnými a otočnými prvkami, priestorovými obrázkami som ako doma. Dozviem sa aj to, ako sa žije v miestach, kde je vody málo. Napríklad v prérii, kde býva môj bratranec kojot.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (22)

ZÍÍÍV! Najesť sa, učiť sa, hrať sa, umyť sa a spať. Vlčie a ľudské mláďatá sa od seba až tak nelíšia. Potrebujem pre tú svoju svorku nájsť na večer prístrešie. Mať tak nejakú veľkú knižku, ktorá by sa dala postaviť alebo použiť ako strecha. A keby bola ešte na tému zaspávania a večerné rituály, to by sa mojim vĺčatám páčilo! Čože? Že taká OBRIA kniha práve vychádza u Svojtky? A fakt je taká veľká, že sa pod ňu schovajú ľudské i vlčie mláďatá? Volá sa Moja veľká väčšia najväčšia kniha - Dobrú noc, zvieratká!

Od radosti sa mi chce vyť, túto knihu musím mať! Haúúú!

Váš bláznivý vlk

(A vy, Karkulky a Karkulíni, nezabudnite počúvať mamičky a nechoďte cez les – kto vás tam má stále odchytávať?!)