Spomaľ a zababuš sa s rozprávkou, radia februárové novinky

Predstavujeme knižky, ktoré v týchto dňoch pribudli v našej ponuke: novinka z obľúbeného radu Spomaľ, POP-UP rozprávky pre najmenších a aktivity na farme s kartičkami. A je toho oveľa viac!

Ideálny spôsob, ako sa dozvedieť, čo u nás vychádza nové, je prihlásiť sa na odber noviniek. K ničomu vás to nezaväzuje a nič to nestojí. Naopak, vďaka newsletteru sa ako jediní dostanete k výhodným akciám, ktoré nikomu inému ako prihláseným odberateľom neponúkame. Ktovie, možno je jedna taká akcia práve za dverami… ;-) Najvyšší čas sa prihlásiť. V časti Nepremeškajte novinky na našej domovskej stránke zadajte svoj e-mail a je to.

Spomaľ a rozhliadni sa

Knižný rad Spomaľ sa u nás zabýval a teší sa obľube čitateľov. Preto sa aj rozrastá. Máme Spomaľ leporelá, básne na dobrú noc a teraz už tri encyklopédie popisujúce a ilustrujúce každodenné zázraky prírody okolo nás. Novinkou je Spomaľ a rozhliadni sa.

V čom sú knihy Spomaľ iné? Možno v tom, že prinášajú iný druh zážitku. Snažia sa presmerovať našu pozornosť preč z ruchu a zhonu na stíšenie a vnímanie toho, čo sa deje okolo nás. Pod našimi nohami, nad našimi hlavami. A že sa tam toho deje! Práve novinka Spomaľ a rozhliadni sa upozorňuje na vznikajúce snehové vločky, slimáky, ako sa sťahuje do ulity, alebo semienka púpav unášané vetrom.

Zdá sa vám to príliš obyčajné? Presvedčte sa o opaku a ponorte sa do nádherných ilustrácií a poetických popisov takýchto divov prírody. Zaručujeme, že nebudete ľutovať a prijmete prístup Spomaľ za svoj.
Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (25)

Moderný POP-UP s kúzlom starých priestorových leporel

Tiež ste ako malí milovali priestorové leporelá, pri otvorení ktorých sa rozprávka doslova zhmotnila pred očami a zo stránok vystúpili princovia a princezné, zámky a draci? Na kúzlo starých priestorových leporel úspešne nadväzujú moderné POP-UP knižky pre najmenších. V dvoch novinkách sa krátke texty prispôsobili tým najmladším čitateľom a ilustrácie sú veselé, možno trochu bláznivé, a hlavne také, že deti zaujmú. Prečítajte si rozprávkové klasiky zase trochu inak a nechajte sa spolu s deťmi očariť ako vtedy.

Preskúmajte celú kategóriu PRIESTOROVÉ LEPORELÁ v našom e-shope. Nájdete tam pop-up knižky pre rôzne vekové kategórie detských čitateľov, alebo také čo svojou prepracovanosťou uchvátia aj dospelákov.
Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (26)Dá sa skákať do mrakov ako do perín?

Čo nám to tam pláva nad hlavou? Je to šedé, mení to tvar, občas z toho čosi padá a my by sme si teraz v zime najviac priali, aby z toho padal sneh... Sú to mraky. Ale čo to mraky vlastne SÚ? Znie vám táto všetečná detská otázka povedome? Odpoveď na ňu nájdete v novej knižke. Stačí urobiť KUK pod okienko. Čo sú oblaky? je okienková encyklopédia pre predškolské deti, ktorá im zrozumiteľným jazykom a názornými obrázkami vysvetlí, ako mraky vznikajú a kde sa v nich berie dážď a sneh. Odpovie aj na otázku, ktorá zamestnáva predstavivosť každého, kto zostal aspoň trochu dieťaťom: Dá sa do mrakov skákať ako do perín?

 Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (31)

 V perinách dáme dobrú noc mačičke a psíkovi

Lepšie ako periny z mrakov sú tie ozajstné, voňavé a nadýchané, do ktorých sa môžeme za chladného počasia zababušiť a prečítať si nejakú knižku. Ideálne čítanie do postieľok sú leporelá s kúzelnou baterkou, v ktorých zvieratká hľadajú svojich kamarátov, aby im popriali dobrú noc. To všetko za sprievodu pôvabných, upokojujúcich veršíkov.

Z čítania týchto leporel s kúzelnou baterkou sa stane úžasný uspávací rituál. Novo vychádza Dobrú noc, mačička! a Dobrú noc, psík!, ktoré dopĺňajú obľúbené leporelá s medvedíkom a levíkom na rovnakom princípe.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (23) 

Radovánky na farme s 25 kartičkami

Máte doma malých farmárov a farmárky? Budúcich pestovateľov, chovateľov a predajcov bio dobrôt z trhov? :-) Začnite sa s nimi hrať na farmu s knižkou Moja prvá - Farma, ktorá obsahuje 25 štvorcových kartičiek na plnenie úloh a aktivít. Spájajte mláďatá s ich mamičkami. Priraďujte obrázky podľa farieb. Učte sa s deťmi o tom, čím sú pre nás rôzne zvieratá užitočné. Táto interaktívna knižka je plná zábavy. Rozvíja koordináciu oka a ruky, podporuje logické zručnosti dieťaťa a povzbudzuje jeho záujem o okolitý svet.

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (28)Prihláste sa k odberu svojtkovského newslettera TU, získajte prehľad o knižných novinkách a špeciálne akcie na knihy iba pre odberateľov.
Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (27)

Nezabudnite ani na náš výpredaj! Do konca februára tu nájdete knihy od 2 €!

Blog, MCH - do textu novinky 3 CZ fin Mir. (32)