Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Pohoda aj na jeseň s novými knihami

November je tu a všetci vieme, čo to znamená. Čo už je takmer za dverami... Nebudeme to všadeprítomné slovo na Vé radšej vyslovovať :-) Veríme, že všetky prípravy a darčeky zvládate obstarať v pokoji. A keby ste predsa len náhodou potrebovali trochu inšpirácie, mrknite na naše novembrové knižné novinky.

November sebou totiž priniesol knižné poklady pre vašich malých čitateľov. A čo všetko môžete očakávať? Nové zvukové knihy, tvorivé knižky so samolepkami a nožnicami či prekrásne adventné kalendáre, ktorými môžete deťom spríjemniť čakanie na Ježiška. Schválne, čo z toho by sa mohlo objaviť na vašom zozname prianí?

Hrátky s MAGNETKAMI

Dve nové magnetické knihy Dobrodružstvo s magnetmi Zvieratá a Dinosaury prinášajú zábavu a vzdelávanie v jednom balení. S viac ako 50 magnetickými tvormi môžu deti tvoriť vlastné príbehy a dokončovať scenérie priamo v knihe. Okrem toho sa dozvedia zaujímavosti o zvieratách zo všetkých kútov sveta. Dve veľké rozkladacie ilustrácie s pozadím na dokončenie a možnosťou umiestňovať magnety kamkoľvek na stránky robí z týchto kníh skvelý spôsob, ako deti zabaviť opakovane a na dlhú dobu!

Druhá kniha Dobrodružstvo s magnetmi Dinosaury je výletom do sveta prehistorických tvorov. Opäť s viac ako 50 magnetickými dinosaurami môžu deti tvoriť vlastný praveký svet a dozvedieť sa veľa faktov o týchto obrích vyhynutých tvoroch. Kniha podnecuje kreativitu a zábavu, zatiaľ čo sa deti učia. Obe magnetické novinky sú ideálnou kombináciou vzdelania a zábavy pre malých zoológov a dobrodruhov.

CZ (8) 

Objavujte s deťmi HUDBU

Úplne úžasná a zábavná (aj svojimi neodolateľnými ilustráciami) je novinka Moja zvuková knižka Hudba. Vnáša do detského sveta poznanie hudby tou najprístupnejšou, najhravejšou formou. S modernými ilustráciami a viac ako 100 zvukmi predstavuje rôzne hudobné nástroje a hudobné štýly. Deti sa dozvedia, ako znie klasika, rock, jazz alebo reggae, a môžu si vychutnať úryvky skladieb v podaní celej kapely alebo orchestra – v knižke Hudba sú muzikanti v podobe roztopašných zvieratiek.

Interaktivita tu hrá prím, pretože deti môžu tlačiť tlačidlá na stránkach a počúvať zvuky nástrojov a hudobníkov. Kniha rozvíja motorické zručnosti, vizuálnu pamäť, hudobné cítenie aj predstavivosť. Je skvelým spôsobom, ako deti zoznámiť s hudbou a zároveň ich zabaviť a podnietiť ich kreativitu. A pri tom všetkom sa skvele baviť!

 CZ (9)

… tak sa z lesa ozýva!

Dobrých správ nie je v novembri nikdy dosť. Práve v týchto dňoch vychádza niekoľko úžasných nových zvukových kníh, ktoré deti ich zavedú hlavne na farmy a do lesov. Zvukové novinky sú skvelým spôsobom, ako rozvíjať zmysly a kreativitu malých čitateľov-poslucháčov. Vyberať môžete z titulov:

 CZ (10)

Zvukový ATLAS pre malých cestovateľov

Novinka Nájdi ma Atlas sveta vás vezme na cestu okolo sveta bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie domova. S krásnymi ilustráciami a viac ako 200 zvukmi a pojmami zo všetkých svetadielov je to skvelý spôsob, ako objavovať rôzne kúty planéty. Nájdi ma Atlas sveta je kniha plná interaktivity. Stačí stlačiť vyznačené miesta na ilustráciách a celý svet vďaka zvukom doslova ožije.

So zvukmi rôznych zvierat, pamiatok a prírodných úkazov budete mať svet na dosah ruky. Kniha obsahuje nahovorené názvy miest, čo deťom umožňuje samostatne objavovať Zem. Ale to nie je všetko! Nájdi ma Atlas sveta prináša aj zaujímavé informácie o rôznych kultúrach. Navyše v knihe môžete hrať hru, pri ktorej budete na stránkach hľadať viac ako 70 obrázkov.

Nájdi ma Atlas sveta nadväzuje na úspešný titul Nájdi ma Úžasné zvieratá, ktoré sme pre veľký záujem čitateľov dotlačili a už je opäť skladom!

 CZ (6)

Maľuj, STRIHAJ, hraj sa

Naučte svoje deti strihať v knižkách so zábavným kreslením Maľuj a strihaj. Vychádzajú 2: Zvieratá a Dopravné prostriedky. Tieto knihy nielen že podporujú detskú jemnú motoriku, ale taktiež im umožňujú tvoriť a hrať sa. S každou knihou dostanete detské nožnice s guľatou špičkou, zaisťujúce bezpečnosť pri strihaní. Deti sa môžu tešiť na vyfarbovanie obrázkov a strihanie podľa čiar. Potom sa s vystrihnutými zvieratami alebo vozidlami môžu hrať! Toto kreatívne dobrodružstvo rozvíja detskú fantáziu a ich zručnosti v manipulácii s nožnicami.

 CZ (5)

Poznávajte TVARY so samolepkami

Predstavujeme 3 nové úžasné tituly zo série Samolepky s tvarmi:

Každá z týchto kníh prináša deťom zábavu a učenie nalepovaním znovu použiteľných samolepiek. Vyberte samolepkový zošit a pustite sa do nalepovania rôznych tvarov na obrázky z farmy, zimných krajín alebo z exotických prostredí. Deti sa vďaka zábavným aktivitám so samolepkami naučia poznávať geometrické tvary. Zošity so samolepkami sú výborným nástrojom na tréning jemnej motoriky, koordináciu oka a ruky a podporujú detskú predstavivosť.

 CZ (1)

Magické adventné KALENDÁRE

A keď už sme spomenuli dotlače úspešných titulov, viete, že vlani beznádejne vypredaný Adventný kalendár plný kníh si už zase môžete zaobstarať? Šupito pre neho SEM!

Pre tých, čo si ho vlani stihli kúpiť a obľúbili si tento koncept 24 malých rozprávkových knižiek v nádhernom dekoratívnom balení s okienkami, máme dobrú správu. Vychádza 2. diel: modrý Adventný kalendár - 24 kníh. Adventný kalendár je rozprávka sama! Za každým okienkom sa skrýva malý poklad – rozprávka, básnička alebo koleda, ktorá deťom spríjemní čakanie na Ježiška.

Nájsť každý deň novú knižku namiesto čokoládky? To je predsa splnený sen! V darčekovom balení na vás čaká celkom 24 rozprávok, vrátane tých od bratov Grimmovcov, H. Ch. Andersena a ďalších. Ilustrátori vdychujú rozprávkam život po svojom, a tak sa môžete tešiť na množstvo rôznorodých príbehov. Každý večer otvoríte nové okienko, prečítate si s deťmi rozprávku a zažijete spoločne kúzlo Vianoc. Vytvoríte si doma tradíciu, ktorá rodinu stmelí a deťom prichystá nezabudnuteľné zážitky.

 CZ

Novembrové knižné novinky od Svojtky sa už nemôžu dočkať, až ich budú držať v rukách tí, ktorým sú predovšetkým určené. Deti! Doprajte im plno chvíľ a pútavých zážitkov s knižkami, nech je aj tento jesenný čas pohodou pre celú rodinu.