Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Predstavujeme septembrové knižné novinky

Tiež máte september za mesiac plný vzrušenia, očakávania a začiatkov? Babie leto začína a september v sebe spája to najkrajšie zo všetkých ročných období. K dokonalosti chýba len dobrá kniha. Vlastne nechýba, v našej septembrovej ponuke je ich dosť.

Radosti jesene poznal už Antonio Vivaldi. Jeho husľové koncerty nájdete v zvukovej knižke Štyri ročné obdobia. Celostránkové ilustrácie s poetickými menovkami, doplnené úryvky skladieb, vám predstavia zmeny prírody počas roka a deťom umožnia zoznámenie s hudobnou klasikou. Rovnako ako novinka Luskáčik podľa slávneho Čajkovského baletu. Alebo do tretice kniha Orchester zvieratiek hrá Mozarta, kde vám slávneho skladateľa predstaví roztomilé hudobné teleso zo samých chlpáčov.

Blog - do textu

Aj na predškolské deti čakajú v septembri nové zážitky. Napríklad vo dvojici leporel Odkry príbeh: Na farme a Pod morom budú pomáhať farmári Edovi nájsť zabehnutú ovečku a s potápačkou Ladou sa vydajú v ústrety hlbinám a pokladom. Pohyblivé ilustrácie sprevádzajú jednoduché verše. Nájdu hrdinovia, čo hľadajú?

Farma a Pod morom novinky september

Dospelí čitatelia si prídu na svoje v knihe Vo vlaku: 30 výletov po Európe trochu inak. Tento pomalší spôsob cestovania je zase v obľube - a to je dobre! Prináša autentické zážitky, tempo tak akurát na poznávanie krajov a ľudí. Kniha je moderný sprievodca, ktorý vám prezradí, čím európske mestá momentálne žijú. Popri nevyhnutných itinerároch a ubytovaní vám odporučí aj hudbu a čítanie z daných lokalít. Vo vlaku na to budete mať čas.

6063

Čo fascinuje začínajúcich i odrastenejších objaviteľov? Vlajky! Ich história je plná veľkých príbehov. Vyznať sa vo farbách, tvaroch a prvkoch, to je hotová veda (pst, hovorí sa jej vexilógia). Kniha o vlajkách je do nej ideálnym úvodom a skvelou pomôckou pri zemepise. To isté môžeme povedať o titule Planéta Zem: Prehľad zemepisu (nielen) pre školákov. Spoznajte našu planétu - malý zázrak vesmíru a zatiaľ ten najlepší svet, ktorý obývame.

Blog - do textu-3

Ak vás všetko to septembrové chvenie unaví, môžete spomaliť s knihami, ktorých názov k tomu nabáda. Spomaľ a pozri sa nadväzuje na úspešnú Spomaľ a pozoruj a prináša ďalších 40 divov prírody, ktoré oceníte, ak sa sústredíte a vychutnáte si ich v ich pomalosti. Tieto knižky učia už aj detského čitateľa všímavosti a vnímaniu prítomného okamihu.

Spomal a pozri sa september novinky

A tešíme sa pomaly aj na tretí diel Spomaľ... a dobrú noc, ktorý vyjde v októbri.

34887 Spomal a pozoruj SK36135.jpg36054 Spomal a pozri sa SK

Mesiac september je ako pani učiteľka, ktorej novinky od Svojtka bezchybne zapadajú do osnov.