Predstavujeme augustové knižné novinky

K našim novým knihám si doslova musíte pričuchnúť. Majú v sebe vône sveta, leta a tvorenia.

O tom, že knižky voňajú, básni každý knihomoľ. Ale tieto nové leporelá NAOZAJ voňajú, naviac, mnohými rôznymi vôňami! Deti sa pri prezeraní naučia viac vecí zároveň. Budú poznávať farby, predmety a zvieratá a potom hlavne vône. Pod okienkom sa skrýva obrázok, ktorý stačí pretrieť a privoňať si.

"Čuchacie" leporelá vychádzajú dve: Ovocie a Svet. S akými vôňami sa deti stretnú napríklad v tom druhom? Sú to najrôznejšie vône sveta ako kari, levanduľa, čokoláda, alebo dokonca ihličnany a more. Čítanie viacerými zmyslami je len na pričuchnutie ďaleko.

36061 7 voni Ovocie36062 Svet vůně

Jednému by sa zdalo, že cestovanie do rozprávok je teraz jednoduchšie než do skutočných krajín. Dobrodruhov ale komplikácie nezastavia. Nielen pre nich vychádza nový sprievodca Lonely Planet.

V auguste sa môžete tešiť na Sicíliu, Rakúsko a nesmierne zaujímavú oblasť kultúrnej rozmanitosti, kde sa stretáva Ázia s Európou: Gruzínsko, Arménsko a Azerbajdžan.

536753685365

Prihoďte jedno "elpíčko" do batožiny a vyrazte niekam, kde si vyčistíte hlavu a získate tak potrebný nadhľad. To je jeden z prínosov cestovania.

Ani v druhej polovici leta nezabúdame na najmenších čitateľov, ktorí sa bez pomoci dospelákov zatiaľ nezaobídu. Obľúbený rad leporel s plstenými okienkami a zrkadlom, kde deti hľadajú ukryté zvieratká, rozširujeme o Kde je pán Káčer? a Kde je pán Automobil? a tiež pána Psíčka.

34989_kde je pan automobil34988_kde je pan kacer34345 FeltFlap Psík

Mrknite do e-shopu. V tejto sérii sa pod plstenými okienkami schováva dokonca aj pán Jednorožec.

34562 Jednorozec