Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Predstavujeme januárové knižné novinky

Dni ako stvorené na čítanie – zima a našu ponuku titulov rozširujú januárové novinky. Je síce krátko po vianočných nákupoch, avšak tieto novinky sú tak úžasné, že to vôbec nevadí! Skôr naopak. Presvedčte sa…

Vhodný formát na cesty majú aj malinkaté knižky v pevnej krabici s magnetickým zatváraním. V každej kazete je ich 6, hovoríme im Moja prvá knihovnička a práve vyšli v dvoch variantoch: Zvieratká a Slovíčka. Čo si predstaviť pod „slovíčkami“? Témy ako farby, čísla, ročné obdobia, protiklady a i. Prihoďte jednu knižočku do batôžku, alebo si na dovolenku odvezte celú škatuľu. Vďaka praktickému baleniu sa vám knižky nepostrácajú. 

Blog - do textu (1)_1

 

Pokiaľ ste u vás v rodine privítali nový prírastok len nedávno, je teraz ten správny čas uviesť ho do rozmanitého sveta kníh. Skrátka povedať Ahoj, mláďatá! a Ahoj, slniečko! s dvomi rovnomennými čiernobielymi leporelami. Obrázky s vysokým kontrastom sú zdravým spôsobom, ako stimulovať zrak tých úplne najmenších čitateľov. Na stránkach sa zoznámia so zvieratkami, ktoré ich pozdravia kamarátskym spôsobom. A deti sa naučia zdraviť zase ich, takže si osvoja pár slovíčok, dôležitých pre komunikáciu.

 kontrastne blog

A konečne tu máme aj knihy, ktoré pomôžu so slovnou zásobou nielen v našom jazyku, ale aj so zvládaním cudzieho. Prvá je zvuková knižka 150 prvých slov česky a anglicky obsahuje slovíčka s výslovnosťou v oboch jazykoch. Témy ako rodina, dom, hračky, jedlo, farma a mesto prispejú k tomu, že učenie angličtiny bude interaktívne, ľahké a hravé. Pusťte si video so zvukmi:

Vychádzajú tiež dva slovníčky pre väčšie deti, ktoré si v nich už môžu čítať samé. Môj prvý slovníček slovenčina-angličtina má dva diely, rozdelené podľa zamerania na Zvieratá a Prvé slová. Jedno však majú spoločné - starostlivé spracovanie vrátane výslovnosti a výstižných ilustrácií. Ocenia ich tí, ktorí s angličtinou začínajú.

Blog - do textu 2 anglictina

Ak sa vaše dieťa už aktívne zapája do čítania a chcete mu predstaviť knihy s odklápacími okienkami, séria Kniha plná okienok je ideálna voľba. Je pre detských čitateľov so základmi slovnej zásoby. Tú si teraz rozšíria a získajú väčšie povedomie o svete. Knihy plné okienok obsahujú veľké množstvo fotografií a interaktívnych skrývačiek, ktoré povzbudzujú zvedavosť. Na každej stránke sú nové informácie, ale aj otázky a úlohy, ktoré deťom pomôžu dané predmety lepšie spoznať a zároveň precvičia ich logické myslenie a pozorovacie schopnosti. Vyberať môžete z troch tém: Prvé slová, Na farme a Silné stroje

okinekovky pre najmensich blog

Ani v januári nechýbajú medzi novinkami stále vďačné pracovné zošity Aktivít so samolepkami. Prepojená séria 4 titulov zavedie malých riešiteľov hádaniek a úloh Na stavbe, Na farme, medzi Všetko, čo jazdí, a dokonca More. Sprevádzať vás budú rovnakí obrázkoví hrdinovia, na čele s priateľským medveďom-vševedom, ktorý zvládne šoférovať, pilotovať alebo ovládať každý stroj. Medzi úlohami nechýbajú osemsmerovky, labyrinty, vyfarbovanie a samozrejme dolepovanie veľkého množstva samolepiek. V každom zošite je ich viac ako 150, vrátane niekoľkých silných na opakované lepenie. Užite si s deťmi poriadnu porciu zábavy. 

Tým sa dostávame ku kategórii starších detí, ktoré sú samostatné a v čítaní hľadajú nielen učenie či zábavu, ale aj čas určený pre nich samotných, kedy sa môžu sústrediť na seba a na svoje záľuby. Šikovné, sebestačné deti, čo zaujímajú sa o prírodu a hľadajú výzvy, nájdu plno úloh na stránkach titulu Príroda – Kniha aktivít. Zadania sú zapeklité a dômyselné, jedná sa o také prírodné hádanky, pri ktorých sa toho riešitelia veľa dozvedia – o listoch, o chrobákoch, o stopách zveri… Realistické ilustrácie na 80 nabitých stranách potešia milovníkov prírody. 

 priroda

Inšpiráciou pre vás však môže byť celý náš e-shop www.svojtka.sk plný krásnych titulov pre deti aj dospelých. Vyberajte pomaly, v pokoji a pohodlí. Zvoliť si môžete z niekoľkých spôsobov platby a dopravy ten, ktorý vám bude najpríjemnejší.