Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Nový rok otvárame rozšírením 2 obľúbených sérií

Prvé knižné novinky roku 2024, ktoré vám začiatkom januára chceme predstaviť, sa týkajú nových prírastkov do dvoch populárnych edícií. Jedna sa volá Zábavné učenie a druhá Moja veľká kniha Zvuky.

Poznáte ich? Máte niektorý z predchádzajúcich dielov doma? Pokiaľ sú tieto zvukové knihy a pracovné zošity obľúbené aj u vašich detí, nemali by januárové novinky od Svojtky uniknúť vašej pozornosti.

S týmito knihami je učenie zábava

Knihy zo série Zábavné učenie sú plné úloh a aktivít pre deti zhruba od 3 rokov. Každá obsahuje až 250 samolepiek, ktorých dolepovanie rozvíja koordináciu oka a ruky a jemnú motoriku, čo sú u predškolských detí kľúčové zručnosti, ktoré si treba osvojiť pred nástupom do 1. triedy. Zároveň však nie sú úlohy zo Zábavného učenia žiadna suchopárna nuda. Naopak, podporujú tvorivé hranie a kreatívne objavovanie rôznych výtvarných možností.

Už vyšli tituly s témami ako Kresli a vyfarbuj, Spájanie alebo Hádanky s číslami, ktoré do hravého učenia zapájajú aj poznávanie číslic a predmatematické zručnosti. Samolepky v pracovných zošitoch Zábavné učenie sa vkladajú buď na vopred určené miesta, alebo si s nimi môže dieťa dozdobiť stránky, ako bude chcieť.

K atraktivite stránok a jednotlivých aktivít prispievajú pestrofarebné ilustrácie, jednoduché texty a prehľadné zadanie. Na konci každej knihy z edície Zábavné učenie nájdete vždy niekoľko pevných listov s obrázkami na vytlačenie, z ktorých si deti môžu vyrobiť visačky, šablóny, puzzle alebo napríklad pexeso.

 CZ (1)

Nové zábavné učenie

A na aké nové Zábavné učenie sa teda môžu vaši predškoláci tešiť? V januári 2024 vychádza týchto 5 titulov:

Na sklade je aj dotlač obľúbených aktivít na princípe Hľadaj a nájdi. Užite si Zábavné učenie s úlohami, ktoré zaujmú každú múdru hlavičku a podporujú tvorivé hranie i fantáziu s vytlačovacími obrázkami a viac ako 250 samolepkami v každej knihe.

 CZ (5)

Zvukové knihy, ktoré sa neohrajú

Veľa fotiek, veľa zvukov. Tak by sa dali zhrnúť tituly z edície Moja veľká kniha Zvuky, ktorá teraz v januári prináša dve nové témy: Zvuky vtákov a Zvuky na statku. Nájdete u nás aj Zvuky zvierat.

Čo na týchto zvukových knihách čitatelia – rodičia a deti – najviac oceňujú? Určite veľké množstvo zvukov; v každej knihe je ich najmenej 40. Potom tiež pestrosť tém a ilustračných fotografií. Vďaka nim sa deti dozvedia, ako vyzerajú zvieratá v skutočnosti, a spoja si konkrétneho tvora so zvukom, ktorý vydáva.

Každá dvojstrana sa najskôr musí aktivovať stlačením správneho tlačidla „Stlač TU“, takže tým najmenším detičkám budete musieť s prehliadaním spočiatku pomáhať. Ale akonáhle princíp týchto zvukových kníh pochopia, budú si samy nadšene prezerať a púšťať stránky znova a znova.

 Baví nás čítať a počúvať

Séria Moja veľká kniha Zvuky sa týmto rozširuje už na 6 kúskov:

Objavujte s deťmi plno zaujímavých informácií nielen o zvieratách za sprievodu reálnych zvukov. V každej zvukovej knihe z tejto série si budete môcť vypočuť cez 40 zvukov a prezrieť nespočetné množstvo fotografií.

 CZ (6)

Nový knižný rok sa rozbieha a vy sa v ďalších týždňoch a mesiacoch budete môcť určite tešiť na množstvo kníh a pracovných zošitov pre deti. Ďalej budeme dopĺňať vami milované rady, ale aj pre vás chystáme dosť originálnych titulov, ktoré vám vyrazia dych. U nás sa o nich dozviete zaručene ako prvý, preto aj tento rok ďalej sledujte vydavateľstvo Svojtka na sociálnych sieťach ako Facebook či Instagram. Zostaňte s nami! Prajeme vám úspešné aj pohodové vkročenie do roku 2024.