Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Dinosaury zo samolepiek útočia!

Akoby sa s jarným oteplením aj v našich nových knihách prebudilo niečo zubaté a hryzavé… Nebojte, nechystáme sa otvoriť jurský park, ale nešlo si nevšimnúť, že sa to medzi našimi marcovými knižnými novinkami hemží všelijakými dinosaurami. Poďte sa na s nami pozrieť a zistiť, aké knihy títo prehistorickí hrdinovia prinášajú.

Svet samolepiek

Kto sa nebojí mnohohlavého stáda, nech sa s vervou pustí do vylepovania všetkých obrázkov a popisov s názvami dinosarov v knihe Svet samolepiek Dinosaury. Poznáte množstvo dinosaurov a pradávnych tvorov, ktorí žili pred mnohými miliónmi rokov. Na nalepenie tu čaká viac ako 400 samolepiek.

  • Viete, kedy žili prví dinosaury?
  • Poznáte bylinožravé obri z jurského obdobia?
  • Viete, čím sa zaoberá paleontológia?

Hurá za dobrodružstvom! V druhej knihe na rovnakom princípe z tej istej série sa vydáte po stopách žijúcich živočíchov. Volá sa Svet samolepiek Zvieratá a preskúmate v nej európske lesy, vysoké vŕšky hôr, hlbiny mora i vyprahnuté púšte a savany. Na stránkach budete nalepovať samolepky so zvieratami a taktiež dokončovať prostredie z celého sveta. Tak kto to bude, tvorovia dávni alebo súčasní?

 CZ (2)

555 samolepiek

Samolepiek nie je nikdy dosť, výborne sa totiž hodia na precvičovanie jemnej motoriky detí a koordináciu oka a ruky. Séria 555 samolepiek dáva priestor vašej imaginácii. Ponúka bohato ilustrované, ale zatiaľ prázdne scenérie, ktoré čakajú, až ich zaplníte samolepkami podľa vašej ľubovôle. Nebojte, ani tu sme na dinosaury nezabudli. Útočia hneď z prvej novinky v tejto sérii. A aké že témy môžete v rámci kníh 555 samolepiek objavovať a dolepovať?

Dopĺňajte nepreberné množstvo samolepiek a spoznajte už dávno zaniknuté a vymreté dinosaury a ich prostredie. Alebo si vyberte 555 samolepiek na tému zvieratá.

 CZ

Samolepky krok za krokom

A nakoniec niečo pre úplných samolepkových začiatočníkov. Samolepky krok za krokom! Vaše dieťa zatiaľ len spoznáva princíp nalepovania? Chcete, aby ho vyplňovanie pracovných zošitov zabavilo a vám doprialo chvíľku odpočinku od neustáleho vymýšľania programu? Preveďte svoje dieťa svetom samolepiek správne. Naučte ho dolepovať obrázky krok za krokom.

  • Úlohy v zošite sú zostavené tak, aby sa zvyšovala ich obtiažnosť.
  • Postupne sa objavujú zložitejšie tvary a tiež scenérie na dokončenie sú čím ďalej komplexnejšie.
  • Na každej strane je malé cvičenie na počítanie od 1 do 5.

Nájdenie správnej chýbajúcej samolepky rozvíja rozpoznávanie tvarov, vizuálne myslenie a jemné motorické zručnosti. Každá kniha v tomto rade obsahuje viac ako 100 samolepiek. Vyberať môžete z nasledujúcich tém, podľa toho čo vaše dieťa najviac baví:

Ilustrácie v týchto samolepkových knižkách sú prispôsobené naozaj pre tie najmenšie deti, a tak ani dinosaury tu nie sú ktovieako desiví alebo realistickí. To ani nebol zámer. Účelom série Samolepky krok za krokom je deti zaujať milou vizuálnou stránkou, pobaviť a povzbudiť k ďalšiemu vyplňovaniu a nalepovaniu. Postupným zvyšovaním obtiažnosti budujú zdravú sebadôveru detí v ich schopnosti.

 CZ (3)

Dúfame, že vás naši dnešní dinosaurí sprievodcovia nezastrašili a naopak vás povzbudili k ďalšiemu preskúmavaniu, čo je u nás vo vydavateľstve nového. Pokiaľ chcete mať informácie o práve vydaných tituloch naozaj z prvej ruky, nezabudnite nás sledovať na sociálnych sieťach - Facebooku či Instagrame.