Využite našu akciu "2 + 1 KNIHA ZADARMO"

Darčeky na poslednú chvíľu? Zachránia vás decembrové novinky!

Aj v prípade, že už máte vianočné darčeky pre všetkých členov rodiny vyriešené, nemali by uniknúť vašej pozornosti decembrové knižné novinky vydavateľstva Svojtka. Sú to posledné nové tituly tohto roku a predstavujú prierez našej produkcie.

Nájdete medzi nimi zvukové aj výtvarné knihy, dokonca vhodné na výučbu angličtiny pre najmenších, a jednu výnimočnú príručku pre malých i veľkých výtvarníkov. Poďte sa pozrieť, čo sa skrýva v našej predvianočnej nádielke.

Novinka pre výtvarných umelcov

Patríte medzi milovníkov výtvarného umenia? Alebo viete o niekom z vašich blízkych, kto v sebe rád prebúdza kreatívneho ducha? Potom vás určite zaujme náš najnovší knižný prírastok, kniha Ľudské telo Základy kresby.

Čím je táto príručka výnimočná?

  • Základy ľudskej anatómie: Táto kniha začína pri základoch – porozumením stavbe ľudského tela. To je zásadné pre realistické zobrazenie ľudskej postavy.
  • Praktické návody: Postupné návody vám pomôžu osvojiť si štýl na zobrazenie figurálnej kresby. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý umelec.
  • Rozmanité techniky a pomôcky: Autor vás prevádza rôznymi technikami a nástrojmi, ktoré môžete použiť na dosiahnutie zaujímavých výsledkov.
  • Komplexný prístup: Kniha ponúka celostný pohľad na kreslenie ľudskej postavy, vrátane zvažovania celkovej kompozície.

Tento jedinečný sprievodca figurálnou kresbou je nepostrádateľným spoločníkom pre každého, kto sa chce naučiť prenášať ľudské telo na papier. Je to disciplína náročná, ale pre výtvarných umelcov absolútne zásadná. Pokiaľ milujete kreslenie, radi sa vyjadrujete pomocou ceruzky, je to príručka presne pre vás!

CZ

Zábavné objavovanie na farme

Malí čitatelia a poslucháči – a tiež ich rodičia, ktorí chcú svoje deti vzdelávať hravou formou – sa môžu tešiť na ďalšiu z našich noviniek: interaktívnu zvukovú knihu Hádaj, kto to je – Zvieratá na farme. Táto knižka so zvukmi je perfektným spôsobom, ako deťom priblížiť svet hospodárskych zvierat.

Prečo si ju deti zamilujú?

  • Interaktívna zábava: Deti môžu stláčať tlačidlá a počúvať zvuky zvierat alebo veselé melódie.
  • Poznávanie zvierat: Kniha ponúka deťom príležitosť naučiť sa rozpoznávať zvieratá podľa zvukov.
  • Edukatívny obsah: Okrem zábavy kniha poskytuje užitočné informácie o zvieratách na statku, čo rozširuje znalosti detí.

Zvukový modul knihy Hádaj, kto to je - Zvieratá na farme umožňuje spustiť knihu v móde počúvania melódií, poznávania zvieracích zvukov alebo hry v štýle „hľadaj a nájdi“. Vďaka tomu sa táto zvukovka len tak neomrzí a prinesie malým zvedavcom mnoho chvíľ zábavy.

CZ (1)

Jazykový štart pre najmenších: 150 slov SLOVENSKY a ANGLICKY

Tiež sa vám zdá, že dnešné deti majú rovnako blízko k angličtine ako k češtine? Pokiaľ chcete ich angličtinu podporiť, vyskúšajte úžasnú novinku pre predškolákov: 150 Slov Svet okolo nás SLOVENSKY a ANGLICKY. Za dlhším názvom sa skrýva jednoduchý princíp: zvuková kniha so slovíčkami v dvoch jazykoch.

Čo v knižke nájdete?

  • Slovíčka v dvoch jazykoch: Kniha obsahuje 150 dôležitých a užitočných slov v angličtine a slovenčine, čo je skvelý štart pre osvojovanie druhého jazyka.
  • Interaktívne zvukové prvky: Každá tematická dvojstrana je bohato ilustrovaná obrázkami a zvukmi s výslovnosťou v dvoch jazykoch.
  • Farebné ilustrácie a rôznorodé témy: Kniha zahŕňa témy, ako sú narodeniny, nakupovanie, povolanie, park, zoo a oceán. Farebné ilustrácie slovíčka vizuálne dopĺňajú a učenie je vďaka nim zábavnejšie.

Zvuková kniha pre učenie angličtiny 150 Slov Svet okolo nás SLOVENSKY a ANGLICKY nadväzuje na úspešný titul 150 prvých slov česky a anglicky. Dohromady tvoria skvelé duo na učenie základov angličtiny u tých najmenších.

CZ (2)

Poznávajte úžasnú zvieraciu ríšu prostredníctvom zvukov

Pre malých prírodovedcov a zároveň jazykových prieskumníkov angličtiny predstavujeme ďalší vzrušujúci titul – Encyklopédia so zvukmi Úžasný svet zvierat. Aj táto interaktívna zvuková kniha je dvojjazyčná. Nájdete tu názvy zvierat a frázy v SLOVENČINE a ANGLIČTINE. Je bránou do fascinujúceho sveta zvierat s bonusovým dvojjazyčným obsahom.

Otvorte knihu a vypočujte si 50 názvov zvierat. Každý zvuk je k dispozícii v dvoch jazykoch. Zoznámite sa pritom s rozmanitými zvieratami a zistíte mnoho zaujímavostí o ich svete. Kniha ponúka fakty, ktoré rozšíria znalosti detí o prírode. Deti si počas poznávania sveta zvierat precvičia slovnú zásobu v angličtine a pokochajú sa fotografiami fascinujúcich tvorov z celého sveta.

CZ (3)

Tvorivá zábava s hravými odtlačkami

Predstavujeme vám Hravé odtlačky aj ich knižnú kamarátku Hravé odtlačky - Farma. Čo majú spoločné? Ide o dve kreatívne knihy plné inšpirácie pre malých umelcov. Tieto výtvarné knižky sú zdrojom zábavy a tvorenia pre deti, ktoré majú rady maľovanie s použitím odtlačkov.

Odtláčanie nielen prstíkov

Návody na tvorbu s odtlačkami prstíkov alebo pečiatok vyrezaných zo zemiakov vám pomôžu vytvoriť s deťmi zábavné a originálne umelecké projekty. Hravé odtlačky ponúkajú širokú škálu motívov a Hravé odtlačky Na farme sa zameriavajú na veselé scény zo života na vidieku. Ak sú práve farma, statok a hospodárske zvieratá u vašich detí práve témou číslo jedna, máte výber jasný!

  • Rôznorodé motívy: Od zvieracích kamarátov, príšeriek, morských panien v Hravých odtlačkoch až po sliepočky s kuriatkami, ovocie na stromoch a kravy na pastvine v Hravých odtlačkoch Na farme.
  • Rozvoj zručností: Obe knihy povzbudia detskú predstavivosť a zároveň precvičia jemnú motoriku a koordináciu oka a ruky.

CZ (4)

Prajeme vám, milí čitatelia, pokojný koniec roka

Budeme radi, ak naše knižné novinky prispejú k vášmu pohodovému sviatočnému času. Dúfame, že vám tieto tituly prinesú radosť a inšpiráciu. Či už hľadáte darček pre svojich najbližších, alebo si sami chcete peknou knihou sami spríjemniť deň, veríme, že v našej ponuke nájdete to pravé.

S ďalšou hitparádou Svojtkoviniek sa na vás tešíme zase na začiatku budúceho roka!